Våra banor


Vi erbjuder distanserna 2,5 - 6 - 10 - 21 - 42 km i mestadels härlig terräng.


SÄKERHET

  • Allt deltagande sker på egen risk
  • Hjälp medtävlande i nöd
  • Följ arrangörens och funktionärernas anvisningar
  • Ta del av särskild säkerhetsinformation för respektive distans
  • Obligatorisk utrustning för 42 km: Mobiltelefon, tryckförband, vätskebehållare om minst 0,5L (totalvolym).


2,5 km - MiniRundan (HELT NY BANSTRÄCKNING)

Lätt utmanande terrängrunda för barn och ungdom som vill testa på hur det är att springa i skog och terräng. Banan har en vätskekontroll. Klicka här för mer info.


6 km - TrailRundan

Tuff, teknisk och 100 % terräng! Banan innehåller allt från teknisk bergslöpning över tuffa Kvarseboklint till fin skogslöpning mestadels på s.k. singeltrack. Banan har en vätskekontroll. Klicka här för mer info.


10 km - KvarseboRundan (OBS ej terräng!)

Relativt snabb och flack bana på blandat underlag med grus & asfalt. Banan går runt Kvarsebobygden, genom bondgårdar och längs åkrar och sädesfält. Banan har en vätskekontroll. Klicka här för mer info.


21 km - KolmårdsRundan ½ Marathon

Lagom utmanande och mycket vacker terrängbana över tuffa Kvarseboklint och runt vackra Nävsjön. 15 km trail/terräng och 6 km grusväg. Banan har fyra vätskekontroller. Klicka här för mer info.


42 km - Kolmården Trail Marathon

Loppet för dig som vill ha en utmaning där upplevelsen ligger i centrum. Banan går mestadels på stigar och befintlig Sörmlandsled, genom storslagen natur, över Fjällmossens stora myrkomplex, härlig Kolmårdsskog och med en avslutning längs Bråvikens förkastningsbranter med utsikt över Bråviken. Banan har fyra vätskekontroller. Klicka här för mer info.


Anmälan, starttider & avgifter

Se Anmälan för starttider, startavgifter, klassindelning m.m.

Partners

Copyright © All Rights Reserved